top of page

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Aangezien elke bestelling door ons zelf bedrukt wordt hebben we een aantal dagen nodig om de bestelling klaar te maken. We verzenden de bestelling binnen 10 werkdagen.  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen €6,95
 

De levering verloopt via de  pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

About Our Leather

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Maatwerk kan niet retour.


Voor het retourneren van een artikel gelden een paar voorwaarden:

  • Verzendkosten zijn voor de koper

  • Het product zit in de originele verpakking

  • Het artikel mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn (denk aan rook lucht, make-up vlekken, etc). Is het artikel beschadigd dan kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen.

  • U heeft het artikel minder dan 14 dagen geleden ontvangen.

  • Zwim is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging.

Terug sturen
U kunt artikelen binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen via een DHL of Post NL servicepunt. Artikelen die ná 14 dagen worden aangemeld, worden niet meer in behandeling genomen.

Terugsturen via een servicepunt gaat als volgt:

1. Stuur ons een mailtje, zodat we een retourformulier en adreslabel kunnen toesturen.

2. Print het retourformulier & adreslabel

3. Pak het pakketje in: doe het artikel samen met het retourformulier in de originele verpakking.

4. Overhandig uw retour: breng het pakket naar een DHL punt of een Post NL punt. U krijgt een verzendbewijs, bewaar deze goed.

5. Terugbetaling: wij storten het geld binnen 14 dagen terug op je rekening mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Op het retourformulier kan je aangeven of u uw geld terug wilt of dat u het wilt omruilen voor een andere maat. De verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

bottom of page