top of page

Over ons

Wij zijn, Eline en Rianne, twee zussen die al jaren actief zijn in de zwemsport. Eigenlijk onze hele familie. Synchroonzwemmen is bij ons favoriet, maar daarnaast beoefende we ook wedstrijdzwemmen en zijn we actief binnen de duiksport. 

IMG_6420_edited.jpg
IMG_4997.HEIC

De kleding

Voetbalshirts dragen Nederlanders al jaren. Niet alleen wanneer ze de sport beoefenen, maar ook in hun vrije tijd of naar school.

Het is namelijk leuk om te laten zien waar je passie ligt of voor welke club je bent. Dit snappen wij! Alleen zijn wij iets minder fan van voetbal. Yes, wij houden van zwemmen! 

Daarom starten we ons eigen kledingmerk gericht op de zwemsport. Praktische kleding die heerlijk zit om aan te trekken wanneer je naar je training komt, maar vooral als je er weg gaat. Wij kennen allemaal de skinny jeans of panty na een training. Niet zo praktisch… 

Ook hebben we kleding die je juist tijdens de landtraining kunt dragen wanneer je werkt aan je kracht, coördinatie of lenigheid. 
Daarnaast is het mooie kleding, dus kun je onze kleding gerust aantrekken naar school. 

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wijzelf! 

We zijn een jong en groeiend bedrijf. Op dit moment starten we met onze wintercollectie. Binnenkort worden nog meer leuke artikelen toegevoegd aan de site. We hebben nu al zin in de zomercollectie!

bottom of page